Huiskamer van Zetten

"Ontmoetingscentrum de loohof"

Welkom bij het Ontmoetingscentrum de Loohof.

Het ontmoetingscentrum is bedoeld voor alle oudere en minder oudere mensen van Zetten en omgeving om andere mensen te ontmoeten of aan een van de vele activiteiten deel te nemen. Samen met onze vrijwilligers bieden wij allerlei gezellige activiteiten aan om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer. Voor het volledige aanbod aan activiteiten verwijzen wij u naar de pagina “activiteiten” en naar ons “weekprogramma“.

Informatie over onze activiteiten, alsook de menu’s voor het ‘Samen eten’ worden bij de ingang van ons ontmoetingscentrum en in onze woonkamer bekendgemaakt. Ook vindt u informatie in het Gemeentenieuws en op het informatiebord op het Julianaplein. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie of loop gewoon even gezellig binnen tijdens onze activiteiten. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens de activiteiten op telefoonnummer 0488-848078. Mailen kan via dloohof@gmail.com.
Ook is het mogelijk om onze gezellige ruimte in de Loohof te huren voor verenigingen, stichtingen en particulieren. Verdere informatie is hierover te vinden op de pagina “verhuurmogelijkheden“.

Hopelijk gauw tot ziens namens bestuur en vrijwilligers van Ontmoetingscentrum de Loohof.

Bestuur:

Monika Bodelier (voorzitter)
Dick Hendriks van Warbij (penningmeester)
Cees Krechting (secretaris)
Anneke de Vries-Schidon (lid)
Paul Bodelier (lid)

Activiteiten

Dagelijks, m.u.v. de woensdag, kunt u vanaf 10 uur binnenlopen en onder het genot van een kopje koffie of thee samen nieuwtjes uitwisselen en elkaar ontmoeten.

Elke maandagavond wordt er om 17.00 uur een heerlijke drie gangen menu geserveerd, bereidt door onze koks. Uiteraard houden wij rekening met vegetariërs. Kosten 7 euro voor leden ,10 euro voor niet leden

Op dinsdagmiddag vanaf 14 uur is er recreatief schilderen. Iedereen kan op zijn/haar manier aan een leuk schilderij of tekening werken. De meeste mensen gebruiken hierbij eigen materialen. Buiten de gebruikte drankjes zijn hier voor leden geen kosten aan verbonden, niet leden 3 euro. Regelmatig worden er schilderijen in het gebouw opgehangen.

Op dinsdagmiddag om 14 uur wordt geklaverjast door een aantal viertallen in wisselende samenstelling. Voorop staat hier de gezelligheid. Buiten de gebruikte drankjes zijn hier voor leden geen kosten aan verbonden, niet leden 3 euro.

Elke donderdagmiddag vanaf 14 uur is er een spellenmiddag waar o.a. kan worden gesjoeld en gerummikubt.

Wegens gebrek aan belangstelling zal er voorlopig geen filmavond zijn. Vrijwilligers die deze activiteit zouden willen voortzetten kunnen zich melden bij het bestuur. We kijken dan hoe we dit kunnen faciliteren.

Elke donderdag om 10 uur is er bloemschikken. Onder begeleiding van 3 vrijwilligers kunt u een mooi bloemstuk maken voor thuis. Kosten zijn 1,50 euro voor leden en 3,50 euro voor niet leden exclusief koffie en thee.

Op vrijdag vanaf 10 uur wordt er een wekelijkse competitie afgewerkt door een achttal mensen met een koersbal. Dit is een bal met afgeplatte zijkanten. Buiten de gebruikte drankjes zijn hier voor leden geen kosten aan verbonden, voor niet leden 3 euro.

Op vrijdag vanaf 19.30 wordt er door de kaartclub Joker troef in competitieverband geklaverjast. De leden zijn niet alleen lid van de Loohof maar ook van Joker troef.

Elke derde donderdag van de maand vanaf 19 uur houden wij een bingo met leuke prijzen. Wij draaien 5 rondes. Voor uitleg kosten zie weekprogramma. Drankjes en snack zijn voor eigen rekening.

Op vrijdagmiddag vanaf 14 uur is er bewegen voor ouderen. Op een ontspannen manier en onder begeleiding van een muziekje worden alle gewrichten lekker losgemaakt. Deelname is gratis voor iedereen, exclusief consumpties.

Wist u al dat het sociaal kernteam van de gemeente Overbetuwe een spreekuur houdt in het ontmoetingscentrum? Elke woensdag van 11.30 uur tot 12.30 kunt u binnenlopen in de Loohof.

Sfeerimpressie